KIDOBOTT PÉNZ MINDEN ALBÉRLETRE KIFIZETETT ÖSSZEG?

KIDOBOTT PÉNZ MINDEN ALBÉRLETRE KIFIZETETT ÖSSZEG?

A Damjanich Lakó­park egyedülálló hitelkonstrukci­ókkal várja az érdeklődőket!

A Nyír-Komplett Kft. (a Damja­nich Lakópark beruházója) egy új konstrukcióval rukkolt elő, ami a jelenlegi, igen elkeserítő helyzeten lévő lakáspiacon országos szinten is egyedülálló.

Hogyan lehet lakáshoz jutni önerő nélkül?

Nagyon egyszerűen! 5 évig fizeti a bérleti díjat, ami beszámít az elő­re megállapított lakás vételárába. 5 év alatt kifizeti albérleti díjként saját lakása vételárának 25-30 %-át, vagyis az önerejét. így a banki hi­telfelvételhez sem szükséges saját erőt produkálnia, és 5 év után lesz egy saját lakása!

De mégis milyen lakások azok, amelyekhez ilyen egyszerűen hozzájuthatunk?

Igényes, új lakások zárt, zöld­övezeti környezetben a Damjanich lakóparkban!

A lakópark a volt Damjanich lak­tanya területén található, megkö­zelítése a Kállói útról lehetséges. A több mint 12 hektár területen im­pozáns épületek, a minigarzontól 80 m2 alapterületig terjedő laká­sok épülnek és már épültek is. Az ütemek külön-külön körbekerítet­tek füves, fás zöldövezeti terület­tel rendelkeznek. A lakóparkban már megépült egy 115 lakásos, egy 69, egy 62 és egy 57 lakásos társasház, és idén kezdte el a Nyír-Komplett Kft. a Damjanich lakópark IV. B üte­mének építését, amely 60 lakást foglal magában.

Az érdeklődés meglehetősen nagy az új konstrukció iránt, ezért a tervezés és az építés folyamatos. A lakóparkban felépült már egy több mint 3 ezer négyzetméteres fitneszterem is, amit a lakók is elő­szeretettel használnak. A további ütemekben a Kállói út felől épül­nek társasházak üzletekkel, egyéb szolgáltató részekkel együtt. Egy új városrész épül a belvároshoz közel!

A lakások azonnali értékesí­tésére is kedvező lehetőséget biztosít társaságunk!