Az építtető

Az építtető

ÉPÍTTETŐ

Nyír-Komplett Kft. 1991. óta foglalkozik építőipari generálkivitelezéssel, ez a terület képezi forgalmunknak kb. 60 %-át. Ez idő alatt az irányítói és fizikai létszám, valamint a technikai felszereltségünk folyamatos fejlődésen ment át és bővül napjainkban is. Referenciáink között egyaránt találhatóak középületek (pl. oktatási, egészségügyi létesítmények) és lakóépületek. Rendszeresen veszünk részt a tevékenységi körünkbe illeszkedő közbeszerzési eljárásokon, továbbá saját beruházásban építünk és értékesítünk társasházi lakásokat, jelenleg a Damjanich lakópark elnevezésű projekt keretén belül. A cégirányításban több kollégánk rendelkezik felelős műszaki vezetői jogosultsággal (magas- és mélyépítésben egyaránt).

A Damjanich lakópark területének lakóépületekkel való beépítését a Nyír-Komplett Kft. 4 ütemben tervezi, de a fejlesztés keretében egy kereskedelmi-szolgáltató övezet is kialakításra kerül.

A tervezett létesítmények megvalósítása a terület teljes reorganizációját jelenti, terveink szerint pozitív példát mutatva a katonai objektumok polgári célú hasznosítása tekintetében. De nem az előbbi az egyetlen szempont amely a befektetői célokon túlmenően akár városi szinten is nagy jelentőségűvé teszi a projektet.

A fejleszteni kívánt terület Borbánya északi részén található. A Damjanich lakópark, a megvalósulást követően a városrész természetes központjává válik, pótolva sok infrastruktúrális hiányt.

A célkitűzés magalapozottságát a vállalkozás eddigi sikeres tapasztalatai igazolják, hisz pl.: a Kosbor úti fejlesztés sikeres befejezésének az üzenete számunkra, hogy a jól előkészített, s a piaci igények pontos felmérésén alapuló, annak megfelelni kívánó program a siker záloga. A TESCO, új INTERSPAR térségében 6 ütemben, tömbönként 68, tehát összesen 408 lakást, s több üzletet – többek között a Beck’s Sörözőt – magában foglaló lakótömb 2002 és 2006 között készült el. Az itt létrehozott rendeltetési egységek maradéktalanul gazdára találtak.

Ha többet szeretne tudni a Nyír-Komplett Kft.-ről, akkor látogasson el honlapunkra:

www.nyirkomplett.hu